ent1

Neka vaš svet dobije boje kakve ste oduvek želeli

Ulaskom u prostoriju stiče se prvi utisak koji želimo da bude lep i prijatan osećaj. Pored biranja boja, kako bi se postigao taj osećaj, podjednako je važno da se kvalitetno okreči. Art Kolor Centar nudi širok asortiman boja koje naš tim sertifikovanih molera može da okreči brzo i efikasno.

Cilj našeg tima, kada je u pitanju krečenje unutrašnjih prostorija, jeste da se prostor koji se kreči dovede do punog izražaja. Kako bi smo to postigli mi koristimo temeljan pristup i vođeni time pretvaramo vaše želje u stvarnost. Ukoliko imate svoje alate biće nam zadovoljstvo da vas edukujemo kako najbolje izvršiti molerske radnje.

Ukoliko želite da naš sertifikovan tim okreči vaš prostor, na prvom sastanku sa vama, razgovaramo o vašim potrebama, budžetu i razjašnjavamo sve nedoumice koje imate i dajemo sve realne mogućnosti.  Objasićemo vam detaljno kojim redom se obavljaju poslovi i koje mere su potrebne da se preduzmu kako bi se došlo do krajnjeg cilja. Dajemo vam procenu vremenskog roka za koji se može završiti posao kao i koliko je potrebno materijala i koja je krajnja cena izvođenja radova.

Istaknuti proizvođači koje uvozimo i distribuiramo:

Pošaljite upit

Kontakt

Tel. +381 11 3121 681
E-mail: info@artkolorcentar.com
Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd

Veleprodaja

Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd
Tel/fax: +381 11 3121 682
Mob 1: +381 60 3932 217
Mob 2: +381 64 1398 345

© 2017. All Rights Reserved - Art Kolor Centar