enterijer4

Mesto gde se umetnost spaja sa krečenjem

Širok spektar boja i tehnika dekorativnog bojenja zidova daće potpuno jedinstven doživljaj unutar prostorija. Učiniće da vaš prostor dobije unikatan pečat, a naš talentovan i iskusan tim vam stoji na raspolaganju za sve upite, informacije ili nedoumice pri odabiru vaše omiljene dekoracije.

Pored toga što će ulepšati prostor, dekorativni materijali imaju puno prednosti. One su kvalitetnije od najskupljih i najizdrživljivih tapeta. Dekorativne boje nisu toksične jer se sastoje od novih i kvalitetnih materijala. Naši sertifikovani radnici omogućavaju vam neograničene mogućnosti dizajna prostora. Naš tim vodi računa o pravilnoj pripremi svake površine pre nanošenja boje i obezbeđujući dugotrajne rezultate.

Dekorativne boje i tehnike unose nešto potpuno novo i drugačije u vaš dom ili bilo koji prostor koji želite da ulepšate. Ovim tehnikama dolazi do izražaja ne samo prostor, već ističe se kreativnost i unosi radost u vaš svakodnevni život. Mogućnosti su beskrajne samo je potrebno pusiti maštu na volju, a mi ćemo vam sa našim iskustvom i najkvalitetnijim materijalima opravdati sva vaša očekivanja.

Istaknuti proizvođači koje uvozimo i distribuiramo:

Pošaljite upit

Kontakt

Tel. +381 11 3121 681
E-mail: info@artkolorcentar.com
Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd

Veleprodaja

Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd
Tel/fax: +381 11 3121 682
Mob 1: +381 60 3932 217
Mob 2: +381 64 1398 345

© 2017. All Rights Reserved - Art Kolor Centar