ext7

Obojićemo vam okruženje onako kako ste oduvek želeli

Krečenje spoljašnjosti kuća i zgrada je vrlo važno prvenstveno zbog održavanja fasada, a naravno i zbog lepog izgleda. To je posao koji se treba prepustiti profesionalcima koji koriste najkvalitetnije materijale. Naš profesionalni tim ima pregršt iskustva i obezbeđujemo najbolju uslugu jer smo maksimalno posvećeni radu.

Bilo da je u pitanju zid, kuća ili zgada, veliki objekat poput hotela, tržnog centra ili ceo kvart mi možemo da završimo posao u predviđenom roku, precizno i efikasno. Pozovite nas i mi ćemo izaći na teren i videti koje su vaše potrebe. Saslušaćemo vaše želje i imati u vidu koje su vaše mogućnosti. U skladu sa tim zajedno dolazimo do najboljeg, najpovoljnijeg i najdugotrajnijeg rešenja.

Garantujemo premijum kvalitet, pored samih boja koristimo i najbolje materijale za lak rad i lako nanošenje.  Naš tim je imao iskustva sa svim površinama i ne postoji ništa što je izvan naših mogućnosti. Imamo najbolje tehnike krečenja koje u kombinaciji sa našim kvalitetnim materijalima dovode do izvanrednih rezultata.

Proizvođači koje uvozimo i distribuiramo:

Pošaljite upit

Kontakt

Tel. +381 11 3121 681
E-mail: info@artkolorcentar.com
Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd

Veleprodaja

Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd
Tel/fax: +381 11 3121 682
Mob 1: +381 60 3932 217
Mob 2: +381 64 1398 345

© 2017. All Rights Reserved - Art Kolor Centar